Zboruri ieftine către Islamabad

Sistemul de căutare UniTicket.md online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Islamabad și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Islamabad. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Islamabad.

Prețurile biletelor de avion către Islamabad

Bilete de avion către Islamabad pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.md. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

București - Islamabad RO 263 Tarom Airbus A319
14:25 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 9 ore 40 min 1 escală
00:05 Benazir Bhutto
de la 172 € 01 Martie 2021

Toate zborurile către Islamabad

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.md ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Islamabad

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Islamabad. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Islamabad - București PA 210 airblue Airbus A321
09:10 Benazir Bhutto
Durată 10 ore 50 min 1 escală
20:00 Aeroportul Internațional Henri Coandă
de la 214 € 25 Februarie 2021

Toate zborurile din Islamabad

Bilete de avion către Islamabad
Islamabad

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.md-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.md.