Zboruri ieftine către Kaliningrad

Sistemul de căutare UniTicket.md online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Kaliningrad și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Kaliningrad. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Kaliningrad.

Prețurile biletelor de avion către Kaliningrad

Bilete de avion către Kaliningrad pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.md. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

Chișinău - Kaliningrad SU 1845 Aeroflot Airbus A320
23:35 Aeroportul Internațional Chișinău
Durată 6 ore 50 min 1 escală
06:25 Khrabrovo Aeroportul
de la 96 € 31 Martie 2021

Toate zborurile către Kaliningrad

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.md ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Kaliningrad

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Kaliningrad. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Kaliningrad - Chișinău DP 262 Pobeda Boeing 737-800
07:35 Khrabrovo Aeroportul
Durată 5 ore 25 min 1 escală
13:00 Aeroportul Internațional Chișinău
de la 82 € 06 Aprilie 2021

Toate zborurile din Kaliningrad

Bilete de avion către Kaliningrad
Kaliningrad

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2020. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.md-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.md.