Zboruri ieftine către Ljubljana

Sistemul de căutare UniTicket.md online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Ljubljana și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Ljubljana. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Ljubljana.

Prețurile biletelor de avion către Ljubljana

Bilete de avion către Ljubljana pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.md. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

București - Ljubljana JU 643 Air Serbia ATR 42/ATR 72 FR/IT
14:10 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 4 ore 40 min 1 escală
18:50 Ljubljana Joze Pucnik Aeroportul
de la 82 € 15 August 2024
Chișinău - Ljubljana TK 270 Turkish Airlines Boeing 737-800
07:40 Aeroportul Internațional Chișinău
Durată 10 ore 0 min 1 escală
17:40 Ljubljana Joze Pucnik Aeroportul
de la 156 € 28 Iulie 2024

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.md ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Ljubljana

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Ljubljana. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Ljubljana - București JU 191 Air Serbia ATR 42/ATR 72 FR/IT
08:45 Ljubljana Joze Pucnik Aeroportul
Durată 4 ore 55 min 1 escală
13:40 Aeroportul Internațional Henri Coandă
de la 98 € 10 Septembrie 2024
Ljubljana - Chișinău TK 1062 Turkish Airlines Airbus A321
08:15 Ljubljana Joze Pucnik Aeroportul
Durată 10 ore 25 min 1 escală
18:40 Aeroportul Internațional Chișinău
de la 190 € 27 Iulie 2024

Zborurile directe către Ljubljana zboară din orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: . Prețul celui mai ieftin bilet de avion Ljubljana găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Ljubljana zboară din orașe.

Zboruri spre Ljubljana zboară din de țări

Zboruri directe spre Ljubljana sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Ljubljana pe ruta: (), costul acestuia va fi .

de companii aeriene zboară spre Ljubljana

Puteți zbura spre Ljubljana la bordul a de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: . Cel mai rapid zbor spre Ljubljana este operat de companiile aeriene , pe ruta (). Avionul () acoperă distanța de la la într-o medie de minute.

Avioane care zboară spre Ljubljana

modele de aeronave din de companii aeriene zboară spre Ljubljana.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.md-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.md.