Zboruri ieftine către Split

Sistemul de căutare UniTicket.md online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Split și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Split. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Split.

Prețurile biletelor de avion către Split

Bilete de avion către Split pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.md. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

București - Split RO 301 Tarom Boeing 737-800
06:35 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 6 ore 10 min 1 escală
12:45 Split Aeroportul
de la 62 € 20 Iulie 2024
Cluj-Napoca - Split W6 3357 Wizz Air Airbus A320
04:30 Aeroportul Avram Iancu
Durată 9 ore 0 min 1 escală
13:30 Split Aeroportul
de la 189 € 16 Iulie 2024

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.md ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Split

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Split. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Split - București OU 380 Croatia Airlines DeHavilland Dash 8 Q400
15:00 Split Aeroportul
Durată 5 ore 10 min 1 escală
20:10 Aeroportul Internațional Henri Coandă
de la 98 € 17 Iulie 2024
Split - Cluj-Napoca DE 1719 Condor Airbus A320
12:10 Split Aeroportul
Durată 9 ore 10 min 1 escală
21:20 Aeroportul Avram Iancu
de la 186 € 03 August 2024

Zborurile directe către Split zboară din orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: . Prețul celui mai ieftin bilet de avion Split găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Split zboară din orașe.

Zboruri spre Split zboară din de țări

Zboruri directe spre Split sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Split pe ruta: (), costul acestuia va fi .

de companii aeriene zboară spre Split

Puteți zbura spre Split la bordul a de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: . Cel mai rapid zbor spre Split este operat de companiile aeriene , pe ruta (). Avionul () acoperă distanța de la la într-o medie de minute.

Avioane care zboară spre Split

modele de aeronave din de companii aeriene zboară spre Split.

Bilete de avion către Split
Split

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.md-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.md.