Sistema de căutare UniTicket.md vă va ajuta să aflați costul biletelor de avion către Kosovo. Vom compara prețurile online și vom găsi cele mai ieftine zboruri către Kosovo pe site-urile a 750 de companii aeriene și peste 100 de agenții verificate și de încredere. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți datele zborului dumneavoastră.

Prețurile pentru bilete de avion către Kosovo

Mai jos veți găsi prețurile pentru zboruri directe către Kosovo din orașele România. Pe UniTicket.md puteți compara costul biletelor de avion la casele de bilete din aeroport, agențiile de turism, sistema de rezervare timp de 5 minute.

București - Pristina FR 7369 Ryanair Airbus A320
14:30 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 7 ore 40 min 1 escală
22:10 Pristina
A căuta 26 Iunie 2022
Timișoara - Pristina W6 3531 Wizz Air Airbus A320
03:10 Aeroportul Internațional "Traian Vuia"
Durată 11 ore 30 min 2 escale
14:40 Pristina
A căuta 26 Iunie 2022

Costul biletului de avion către Kosovo depinde de mulți factori și se schimbă în fiecare zi. Atunci când căutăm, avem în vedere toți acești factori: clasa econom sau clasa business, zbor direct sau cu escală, cu bagaj de cală sau doar cu bagaj de mână, pentru a vă oferi cele mai ieftine zboruri către Kosovo.

Zboruri directe către Kosovo zboară din de orașe

Avioanele zboară spre Kosovo din de orașe. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet vă va costa în direcția , începând .

de companii aeriene zboară spre Kosovo

Puteți cumpăra bilete în Kosovo pentru un zbor direct la bordul a de companii aeriene. Popular: . Cel mai rapid zbor spre Kosovo este , operat de () pe ruta

de modele de aeronave zboară spre Kosovo

Cele mai populare aeronave: . Cea mai rapidă aeronavă a , pe ruta . Pleacă la de la și ajunge la la , timpul de călătorie este .

Aeroporturile din Kosovo

Zbor spre de aeroporturi din Kosovo din de orașe. Cele mai populare aeroporturi din Kosovo sunt: .

Orașe din Kosovo

Pentru a căuta zboruri către Kosovo pe zboruri regulate sau charter ale companiilor aeriene, selectați orașul de destinație din lista de mai jos. Pe pagina orașului, puteți să vă familiarizați cu prețurile biletelor, promoțiile și ofertele speciale ale companiilor aeriene către orașul selectat.предложениями авиакомпаний в выбранный город.

Bilete de avion către Kosovo
Kosovo

Introduceți datele pentru a începe să căutați bilete.

Copyright © 2016-2022. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.md-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.md.