Bilete de avion a companiei aeriene Air France

Bilete de avion ieftine de la compania Air France online fără comisioane. Informații despre zboruri directe și destinații populare. Puteți cumpăra întotdeauna bilete de avion de pe site-ul oficial Air France în limba rusă, utilizând contactele de mai jos pentru a face legătura cu call center al transportatorului aerian.

Air France zboară către 2 de orașe

Air France vinde bilete la 2 de orașe din întreaga lume. Cele mai populare sunt: București, Paris. Cel mai rapid zbor Air France durează minute de la (). Se efectuează pe un avion modern: . Plecări de la la și ajunge la la .

București de la 24 €Paris de la 19 €

Air France zboară în 2 de țări

Air France zboară în 2 de țări. Cele mai populare: România, Franţa.

România de la 24 €Franţa de la 19 €

Air France deservește 1 de aeroporturi

Air France Airlines operează zboruri de la 1 de aeroporturi. Cele mai populare: . Mai jos este o listă incompletă a aeroporturilor regionale și internaționale care deservesc compania aeriană pe zborurile sale.

de la 19 €

Avioane Air France

Cele mai populare aeronave Air France utilizate pe rutele companiei aeriene sunt: Airbus A320, Boeing 737-500. Mai jos este o listă completă a modelelor de aeronave din flota companiei.

 • Airbus A320
 • Boeing 737-500
 • Contacte Air France

  Site-ul oficial: http://www.airfrance.com/, Check-in
  Apel: +74959373839
  Birou: 45 Rue de Paris, 95747 Roissy CDG Cedex, France.
  IATA code: AF

  Air France airlines
  zboruri Air France
  Air France
  Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.md-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.md.