Zboruri ieftine către Ierusalim

Sistemul de căutare UniTicket.md online va compara prețurile și vă va ajuta să cumpărați cele mai ieftine bilete de avion către Ierusalim și înapoi. Vom compara ofertele pentru zboruri pe site-urile companiilor aeriene, ale agențiilor de turism online, la casele de bilete ale aeroportului din Ierusalim. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o variantă potrivită a unui bilet de avion către Ierusalim.

Prețurile biletelor de avion către Ierusalim

Bilete de avion către Ierusalim pentru zbor direct găsite de cumpărătorii UniTicket.md. Cu cât este mai aproape data plecării, cu atât sunt mai mari prețurile,cele mai scumpe sunt zborurile cu plecarea astăzi și mâine.

București - Ierusalim LY 576 El Al Israel Airlines Boeing 737-900
01:25 Aeroportul Internațional Henri Coandă
Durată 2 ore 35 min Zbor direct
04:00 Ben Gurion
A căuta 17 Iulie 2024

De ce depinde costul biletului? De momentul zilei de plecare și sosire, clasa de servicii: business sau econom, călătoriți cu bagaje sau doar bagaj de mână, într-un singur sens sau ambele. Sistema de căutare UniTicket.md ține cont de toți acești factori și oferă întotdeauna cele mai mici și cele mai actuale prețuri.

Bilete de avion din Ierusalim

Mai jos sunt prezentate direcțiile populare de zboruri din Ierusalim. Pentru a zbura ieftin, cumpărați biletele în avans, făcâbd cunoștință cu zborurile directe sau zboruri cu escală.

Ierusalim - București LY 573 El Al Israel Airlines Boeing 737-800
07:00 Ben Gurion
Durată 2 ore 40 min Zbor direct
09:40 Aeroportul Internațional Henri Coandă
A căuta 17 Iulie 2024

Zborurile directe către Ierusalim zboară din 1 orașe

Orașe populare cu zboruri directe dus-întors: București. Prețul celui mai ieftin bilet de avion Ierusalim găsit de cumpărători UniTicket.ro în ultimele 48 de ore în direcția . Avioanele din Ierusalim zboară din 1 orașe.

Zboruri spre Ierusalim zboară din de țări

Zboruri directe spre Ierusalim sunt disponibile din de țări. Cele mai populare: . Cel mai ieftin bilet de avion spre Ierusalim pe ruta: (), costul acestuia va fi .

6 de companii aeriene zboară spre Ierusalim

Puteți zbura spre Ierusalim la bordul a 6 de companii aeriene. Top companii aeriene care deservesc zboruri directe: Wizz Air, Tarom, El Al Israel Airlines, Blue Bird Airways, Blue Air. Cel mai rapid zbor spre Ierusalim este operat de companiile aeriene El Al Israel Airlines, pe ruta București - Ierusalim (LY 576). Avionul El Al Israel Airlines (Boeing 737-900) acoperă distanța de la Aeroportul Internațional Henri Coandă la Ben Gurion într-o medie de 02:35 minute.

 • Wizz Air
 • Tarom
 • El Al Israel Airlines
 • Blue Bird Airways
 • Blue Air
 • Arkia
 • Avioane care zboară spre Ierusalim

  1 modele de aeronave din 6 de companii aeriene zboară spre Ierusalim.

 • Boeing 737-900
 • Copyright © 2016-2024. Toate drepturile sunt rezervate. UniTicket.md-parte a HolidayPrice Inc., lider european în sfera turismului-online și serviciilor însoțitoare. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare. Pentru a accesa materialele, este necesară o legătură directă către site-ul UniTicket.md.